Dansk Mandesamfund er en organisation af mænd, der arbejder for ligestilling. Vi arbejder for, at mænd kan være mænd på deres egen måde i et samfund, der sikrer ligestilling for alle – uanset køn, kønsidentitet og seksuel orientering.

Vores vedtægter er tilgængelige her.

Læs mere om vores initiativgruppe nedenfor. 

David Russel, Bestyrelsesforperson

Jeg har taget initiativ til Dansk Mandesamfund, fordi jeg mener der manglede en organisation hvor mænd tager ansvar og engagerer sig i en fælles kamp for ligestilling, til gavn for os alle. Jeg er ved at færdiggøre en kandidat i pædagogisk sociologi og arbejdet ved siden af som skolelærer, et job jeg har haft i knap ti år. Jeg er 41 år gammel og bor i København.

Kevin Loumann Eienstrand

Mit engagement i Dansk Mandesamfund kommer af en frustration over, hvordan ligestillingsdebatten er blevet en skævvredet kamp med mænd på den ene side og kvinder på den anden – det kan vi gøre bedre. Jeg er 30 år gammel, har to børn på 4 og 6 år og er bosat i Hvidovre uden for København. Jeg beskæftiger mig som freelance journalist med fortid på bl.a. Dagbladet Børsen med fokus på erhvervsliv, økonomi og politik.

Alexander Andersson
Alexander Andersson

Jeg har været med til at starte Dansk Mandesamfund, fordi jeg synes der har manglet en organisation for mænd, der tager del i kampen for ligestilling. Med Dansk Mandesamfund håber jeg vi kan få mænd engageret i at finde løsninger på ligestillingsproblemerne. Jeg arbejder som embedsmand i centraladministrationen. Jeg er 33 år, far til en søn på 7 år og bor i København.

Andreas Reventlow

Jeg har været med til starte Dansk Mandesamfund fordi jeg mener der er brug for et sted hvor mænd kan påtage sig deres del af ansvaret for at skabe ligestilling. Jeg er 35 år gammel og er bosat på Frederiksberg. Jeg arbejder som vicedirektør for en udviklings- og menneskerettigheds-organisation med fokus på uafhængige medier i repressive kontekster.

Thomas Christensen

Jeg er gået med i Dansk Mandesamfund, for at være med til at tage ansvar for de skævvridninger der er i vores samfund, hæve niveauet for ligestillingsdebatten og for at udvide begrebet for hvordan man kan være mand. Jeg er 53 år gammel og har to børn på 13 og 17. Jeg er bosat i Skovlunde vest for København. Jeg arbejder i City som agil projektleder i et app udviklingsbureau.

Vil du være med?

Kontakt

Du kan skrive til os på info@mandesamfund.dk og finde os på Twitter!